12 September 2012

Fasa Baru yg Memenatkan~


Jarang sgt dah boleh update blog. Mcm mana nk update klau diri ini merasakan 24hours tak lg cukup...zaman berfoya-foya dan rileks sudah berlalu :(
setting hidup dah lari. Kehidupan mcm sgt huru-hara. Tido dah tak cukup dan tak lebih dari 7jam dah...wuwuwuuuu :(

ya, SIBUK. Tp sempat berpesan pd diri....wlaupun sesibuk mana dgn urusan duniawi...tp sgala urusan akhirat harus juga di tatang. (ayat terlebih sastera)

Jum tgk list sibuk:
  • sibuk keje
  • sibuk buat wedding preparations
  • sibuk kemas rumah
  • sibuk dgn oder dari customers (ini rezki. Alhamdulillah)
  • sibuk nak handle adik yg still di kolej
  • sibuk memcuba resipi2 baru...(azam thn baru 2012 yg sedaya upaya dilaksana) – janji ditepati :p

Kita harus tabah dan bersedia...cekal hadapi kemungkinan yg tibaaa...oooo...
ok. stop nyanyi. Sbb lupa lirik :p


* suka lahteww... :p

5 comments:

De Apple said...

bizinya diaaaaaaaaaa :)

Anonymous said...

selamt bertukar title dri cik ke puan

Ainie Apple said...

Anon~ TQ cik anon...:)

muhammad farid said...

smoga bhagia ke akhir hayat yer puan jamilah..kehkehkeh...

Ainie Apple said...

farid~smoga tuan saleh pun bhgia jgk...:p