15 November 2011

My BestFrenz~ part Two

yayyaaaaaaaaaaa....

hari ni nak sambung story yg MyBestfrenz part one hari 2....jum3!!! :p


Nisa
-ni mmber sy time skol menengah.. nak dkat2 hbs ddk kat bangku skolah baru start rapat ngan dia...
-she's very understanding person..,,lagi,, dia ni Peace loving and judicial :)
-kami close dari zmn remaja n gila2 sampai la dia kawen...huhu. papepun,,TQ 4 being there wif me..okeh,,,:P
ermm...ini gambar "old school" yaaa :p
 
Ct Norida
-haaaaa ni plak mmber merangkap opismate time keje kat subang jaya dl...mmg best!!!
-very helpfull person,, byk beri tunjuk ajar pd sy...=)
-nice person,,suka bt lawak slamber yg comel:)


-Highly intellectual, independence...and excellent problem-solvers.
- kira nilah "kwn" yg plg baru yg d generate dan di "tide" kan pd thn 2010.....
untill now,,hehe


Finie
-sgtttt cun:)
-she is excellent at giving advice, and she really know how to problem solve.
-Loving and dedicated to family,she is also first on the scene when care is needed.
-kadang2 tu..she's not known for showing their feelings. she would prefer to show through deed than by word..ololo :)

kat tgh 2 pakcik bus UiTM...muka finie time ni exited leh bergambar bersama idola..haha


Nanti akan ada lagi smbungan "part three" ya....:)

No comments: