14 November 2011

My BestFrenz~ part One

~ ahaaaaaaaaaaa kat sni sy nk "eloborate" one by one,, mmber2 yg still close dgn sy sjak zmn ingusan sampai lah skank..jeng jeng jeng....
jaga2 cik kiah,,hehe...
by de way,, sy mtk maaf lah klau ada yg "terkensott hati" or terseliuh ble menatapnya...
sy sedang jujur ni...huk3
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Fairuz

- simple nick name yg sy slalu pggil dia adalah "yoh" comel kan??hehe
-ermm "kawan sampai mati" nilah ayat yang plg dia ska sebut...:p
-kami knal zmn tadika lagi ni...she so swittt,, tp garang wooo(tp org len jea pnah kne marah...sy blum lg stakat ni!!!hehe)
- antara moral value n "peel" yg sy leh avaluate ttg dia adalah spt..ummmppp..apa ya,,,???
energetic,,optimistic,, she Love change.
In fact, change is essential for her to feel their best.hehe


Munie

-yg ni unik!!!! kami knal mlalui "kawan atas kawan"=bkn kawan mkn kawan eks..hehe
-she's very kind n helpfull....byk benda yg blaku dlm idup sy dua thn kbelakangan ni melibatkan pertolongan dia(Allah yg aturkan)
-she also very Strong person. For her, Family is important, and time spent together is cherished :)
Ololo.... dia suapkan bunga...baik kan??haha


Nieyah
-kami satu skolah da lama...zmn ingusan lagi,, tp xth lah naper baru close ble sama2 angkat kaki dari bangku skolah...adeiii...rugi2,,klau x leh suruh dia blanja kat kantin...hehe


-she's very Versatility!!! this is a great keyword for her,,, haha...
-communicative, and ready for fun, fun, fun....!!!!hehehe. dan de best word yg dia ska sebut:-
"kamu ingattt kamu cantek??" nges3..:p


Bed
-yuhuuuuu...nilah mmber skepala,, sebantal,, secawan...sepinggan..dan se se segalanya lah time dk kampus life dl!!! hehe

dlm byk2 gambar ni jea yg tggl...sbb yg lain "hilang" bersama lappy ku...:(

- gile2 orang nyer...gile yg agak serius..tp attractive person. "lelaki akan tgk lebih dari 2kali" btol kea?? ahaii :p
-she is often gentle and delicate... noty2 tu biasa lah jgk...:p
- she preferring to step back and analyze before moving ahead. mmg otak bijak bertindak ni..ehe,,

6 comments:

cik ah said...

usaha lg sis'', comell dh but ak x rasa pon cm msk lm libry....... buat arr gmpk po.. seolh2 msk blog mung ny po msk lm libry,,, baru gmpk.......

cik ah said...

laaaaa x berjaln pon ny...... ?? mane ny?? x aktf arrr blog mung'', hngit,, hangit taik aym arrr mung ny'' kikkikk

Ainie Apple said...

kritik des....
lempang nak?? haha

nieyah said...

adussshhhhhhh pic aku tersebar sudaaaaaaaaa

Ainie Apple said...

miss nieyah~ pic ni ada virus la. bahaya2,,haha

Batu di tepi jalan said...

saya ni..ni blog saya..miss u
http://batuditepijalan.blogspot.com/