4 May 2017

Sudah Bulan May Okayyyy =)



Assalamualaikum...




Tak lupa lah. Sumpah, memang tak lupa =)
2015 kita buat jugak satu entry “tangkap muat” tahun 2016 sibuk tu lain macam..sampai nk spend time 30min untuk menulis pun takde....xde masa lapang, xde ruang..wawawawawaaaaaaa. so?? Tiada penulisan on 2016. Tetiba dah tahun 2017. haha..okay tak lawak pun, tapi takut..sbb masa

Tapi nak Tanya ni..ada kea yang rindu kita? Hiks :p

Okay lah, nak citer sikit. Bulan puasa tahun lepas kita berkampung kat ospital, raya pun totally takde keceriaan..sehari sebelum raya baru encik suami boleh keluar wad..sobs. malam raya baru kita keluar p beli baju raya..baju pakai rembat je, sebab dibenarkan memilih dlm ms 10minit je. Tak mau driver tunggu lelama dlm keta. huhu

Sepanjang bulan puasa tahun lepas tu kne puasa..sahur..traweh..smua kat ospital.
okay lah malas dah citer..apapun, smua dugaan tu dapat dilalui dgn tenang,,sabar,,dan tabah!!!  Alhamdulillah.. doakan sy terus aktif menulis =)



No comments: