10 February 2012

AlhamdulillaH

Lama dah tak update blog ni...sesungguhnya kehidupan d dunia nyata lebih penting dr alam maya.(^_^)
sbenarnya,, sibuk dgn kenduri kendara kengkawan n kenalan rapat. bukak2 diary 2012 terus d hujani dgn jemputan2 majlis sebegitu. sah-sah lah yg menjadi pendamping d saat ini adalah nasi beriani..nasi hujan panas n nasi minyak. tp nasi putih jua yg menjadi pujaan hatiku..(^_^)
selain makan2 apa saja yg disuruh makan, yg harus ada tentulah sesi fotostat snap sana sini majlis tersebut utk d jadikan kenangan abadi 20thn akan datang...ni jelah yg bisa d share (>_<)

Majlis Perkhawinan Ahmad Syazni dan Haslina





Majlis Pertunangan Yanti

~ banyak kuih muih yg tak biasa dilihat, tp kelihatan di majlis yanti. kira ni kuih tradisional orang pineng lah :)

Majlis Merisik Mira


time datang si mira tgh menyiapkan diri. xsempat ambil gambar dgn dia. emaknya adalah my opismate:)





kepada mereka semua., Selamat BerbahagiA (^____^)

7 comments:

Anonymous said...

anda biler????......

nikeika said...

aishh.. kamo lak bila?? nnti kita jmeput kamo tahun depan yea.. hik3

Ainie Apple said...

anon~sy tggu anda dulu:p

ika~yeaaa3...xsabor nih. td baru dpt kad dr eni n farhan:)

suri said...

aik merisik pun ada bwk brg juga cam tunang hee...

serius bakal mak mertua dia...

ps/:thns sb sudi ke blog saya...

Ainie Apple said...

suri~yup,,mcm pelik kan?tp nilah kot adat org penang.huhu

ps/:hr ni xsabar nak blk masak resipi from ur blog:)

bloghok said...

dh kita bila nak berbahagia pulak ni...haha...

hafisvr4 said...

cantik brg hantaran dia